Home News Polyclinique Saint-Laurent, Rennes (France) : an uncommonly large wooden frame

Polyclinique Saint-Laurent, Rennes (France) : an uncommonly large wooden frame

12.04.2017

 Enjoy the pictures of new Polyclinique Saint-Laurent (Rennes, France) building project progress. The 5-floor building set up on an existing car park, will include, as a major part, psychiatry service (hosting and consultations). The light and higly-resistant wood & concrete combined framework has a low impact on the existing concrete infrastructure and meets seismic requirements. Thanks to its low ecological footprint and its efficient thermal shell, this project fits in with an  environmental approach.

(Framework design office : BET Chaumont – Structural work : EIFFAGE Construction Bretagne & CRUARD Charpente)  

 

For more information